AKTUALITY

RECYKLOHRANÍ I

Správce webu | 1.2.2014 | Nezařazené

800×600

Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 st1\:*{behavior:url(#ieooui) } /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:“Normální tabulka“; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:““; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:“Times New Roman“,“serif“;} 800×600

Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 st1\:*{behavior:url(#ieooui) } /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:“Normální tabulka“; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:““; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:“Times New Roman“,“serif“;} Všichni víte, že je naše škola zapojena do školního recyklačního programu RECYKLOHRANÍ aneb Ukliďme si svět. V jeho rámci letos plníme různé úkoly. Ten první s názvem INVENTURA se týkal baterií a pohrála si s ním 8.C.

Nejdříve vyluštili křížovku a čtyřsměrku se stejným výsledkem – baterie a akumulátor. Dnes už všichni vědí, jaký je mezi nimi rozdíl.

Poté si vzali domů dotazník, do kterého zaznamenávali, kolik a jakých baterií (nové, vybité, akumulátory) doma mají a ve kterých spotřebičích.

Dotazníky pak ve škole zpracovali a výsledek poslali.

JAK TO DOPADLO? Získali jsme 250 bodů!!! Kdyby se nám podařilo napsat článek o tom, co a jak jsme dělali, a uveřejnili by ho v místních médiích, získali bychom   dalších 100 bodů! A to je teprve před námi.