AKTUALITY

Konec školního roku na Skálovce

Správce webu | 25.6.2015 | Nezařazené

Školní rok 2014/2015 se pomalu chýlí k prázdninám a žáci a učitelé poslední dny svého setkávání prožívají velmi aktivně. Velkou akcí konanou ke konci školního roku byla Zahradní slavnost, na kterou se přišlo podívat na 300 hostů z řad rodičů, přátel školy i vedení města Turnova. „Akce se velmi povedla, počasí vydrželo a myslím, že účinkující i hosty to byl pěkný zážitek,“ řekl ředitel školy Michal Loukota. „Děkujeme sponzorům akce – Pekárně Mikula, Ovoce a zelenina Batlička a také mnohým rodičům a učitelům.“

Velikým zážitkem byla pro naše družstvo starších žákyň účast ve finále Poháru českého rozhlasu, ve kterém obsadily 8. místo. Kromě sportovních zážitků a sbírání zkušeností proběhlo na místě také setkání s desetibojařem Adamem Sebastianem Helceletem, který byl v roce 2007 kapitánem vítězného družstva starších žáků ZŠ Skálova.

Škola také přivítala návštěvu z Dánska. Dánští žáci byli provedeni žáky naší školy, společně si zasportovali a vyzkoušeli se domluvit v anglickém jazyce. V příštím roce čekají vybrané žáky několik jazykových exkurzí, a to do Velké Británie, Španělska a Německa. Máme se na co těšit! Za ZŠ Skálova přejeme slunečné léto plné pohody a odpočinku.

Fotografie naleznete na školním profilu na Facebooku.