AKTUALITY

Zahájení nového školního roku

Správce webu | 1.9.2015 | Nezařazené

Začínáme!

Pedagogové ZŠ Skálova v posledním týdnu prázdnin připravili školu na příchod žáků po prázdninách.  A s novým školním rokem přichystala ZŠ Skálova několik novinek pro své žáky.

První z nich jsou stavební úpravy, které probíhaly na 1. stupni v ZŠ Alešova. Bylo rekonstruováno celé patro (nové osvětlení, podlahy, vznikl větší prostor pro družinu a výdejnu jídel atd.), pořízen nový nábytek do jídelny a 1. tříd a byla zavedena možnost objednávání ze dvou jídel. Na budovu v ZŠ Skálova byly instalovány nové vchodové dveře do šaten žáků, zároveň byla vybudována nová učebna vaření.

Nově jsme pro vás připravili možnost podívat se do budovy naší školy v ZŠ Skálova z tepla vašeho domova, a to prostřednictvím virtuální prohlídky, kterou naleznete na našich stránkách.

A již nyní chystáme podzimní zájezdy. Vybraní žáci mají možnost zcela zdarma navštívit Anglii a Německo, získat nové jazykové a komunikační dovednosti, motivovat se k dalšímu jazykovému vzdělávání.

Všechny vás také zveme na prohlídku věže, která bude otevřena 16. září od 15 do 17 hodin. Přijďte se pokochat Turnovem přímo z jeho centra.

Všem, jak žákům, rodičům, tak i pedagogům přejeme plno energie do dalšího školního roku.