AKTUALITY

Těšíme se na budoucí prvňáčky!

Jana Pekařová | 16.3.2021 | Nezařazené

I v době, která příliš nepřeje setkávání v tváří tvář, se naši učitelé ZŠ Skálova (odloučené pracoviště v Alešově ulici) těší na zápis budoucích prvňáčků.

“Zvažovali jsme, jak se s touto nelehkou dobou vypořádat tak, abychom se aspoň nějakým způsobem mohli s prvňáčky a jejich rodiči setkat,” vysvětluje ředitel školy Michal Loukota.

Nakonec škola připravila pro děti a jejich rodiče společná setkání. “Myslíme si, že kontakt s rodiči i žáky samotnými je velmi důležitý. A když se to už vloni nepodařilo osobně, vyzkoušíme v letošním roce online setkání,” dodává Michal Loukota.

Pro zájemce o studium dětí na naší škole nabízíme dvě akce.

První z nich je online setkání s třídními učitelkami budoucích prvních tříd a s vedením školy. Tato akce se uskuteční ve středu 24. března od 16 hodin v online prostředí Google Meet.

Druhou akcí je potom samotný online zápis prvňáčků, který proběhne do poloviny dubna.

Pokud máte zájem se akcí zúčastnit, prosíme, vyplňte TENTO FORMULÁŘ , ve kterém naleznete ještě podrobnější informace (odkaz pro online zápis byl aktivní do 1. 4., případní další zájemci se hlaste na jana.pekarova@zsskalova.cz).

A pokud byste chtěli vidět, na co se u nás můžete těšit, zhlédněte NAŠE VIDEO.

“Vzrůstající zájem o naši školu nás velmi těší a je zároveň velkým závazkem do budoucna. Přijďte se seznámit s učitelkami, zažijte zápis prvňáků – i když jinou formou,” zve Michal Loukota.

Těšíme se na všechny nové žáky!