AKTUALITY

Obejdi ČR, 2. stupeň, 4. týden!

Oldřiška Korcová | 19.4.2021 | 2. stupeň, Tělesná výchova

VÝSLEDKY JSOU TADY!

Máme tady 4. týden naší krokové výzvy! Ve třetím týdnu výzvy protnula cílovou pásku skvělá 8.A a tento týden GRATULUJEME dalším skvělým borcům – NETŘÍDNÍM a bojovné třídě 7.B! Jste skvělí a dostáváte se do slosování o ceny!

Důležitá informace ke slosování – třídy, které jsou již v cíli, už ve slosování jsou – nicméně počáteční zadání znělo do 30 dnů (teď máme 4 týdny = 28 dnů). To znamená jistou šanci pro týmy, které jsou hodně blízko a mají Aš na dohled. Co je třeba udělat? Zaznamenat si ještě kroky za pondělí a úterý (mít důkaz), poslat tyto kroky třídní učitelce/učiteli, kteří mohou tyto kroky poslat do středečního rána na centrálu sbírání kroků Komu kroky vyjdou a dostane se do Aše, bude ještě zařazen do slosování o ceny.

Ostatní týmy, které jsou na trati, normálně sbírají dál, dokud naši zemičku neobejdou. Mají alespoň dál zážitky z cestování A kde se zrovna nacházíte?? Mrkněte do mapy i do tabulky a vyhledejte nejzajímavější místo ve vašem okolí. O něm si můžete povědět více s vaší třídní učitelkou/učitelem, můžete si třeba zpracovat nějakou zajímavou práci na toto téma nebo si jen připomenout vaše místo při třídnické hodině.

Důležité odkazy, jak se najít zde:

SEVERNI STEZKA: https://mapy.cz/s/gudokogeta

JIŽNÍ STEZKA: https://mapy.cz/s/jojetupovo