AKTUALITY

Obejdi ČR, 1. stupeň, 5. týden

Oldřiška Korcová | 27.4.2021 | 1. stupeň, Tělesná výchova

Naše kroková výzva zdárně pokračuje! V tomto týdnu se některé třídy pokusily zdolat cíl do 30 dnů, tedy do úterka. A ti, kteří naskočili o týden později, měli také ještě šanci dostat se do slosování o ceny.

Možná si někteří všimli, že úvodní informace k projektu činila přes 3 500 000 kroků do cíle – zjistili jsme, že to byla trasa pro kola…Od počátku ale jdeme všichni po trase pro pěší, takže nakonec do cíle stačí přesně 3 247 231 kroků! Cyklisté to mají delší

A JAK TO TEDY DOPADLO?!

V cíli již máme 4.A, 5.A a 4.B a nyní můžeme poblahopřát skvělé třídě 2.A, která se mohutnými kroky dotáhla do slosování o ceny! Paní třídní učitelka je na svou třídu moc pyšná, však to jsou parťáci, kteří táhnou za jeden provaz!

Krásný výsledek v 5. týdnu předvedla i třída 3.A a už je také vítáme v cíli. Paráda!

Podél česko-německé hranice kráčí 3.C v Českém lese a cíl mají na dohled! Romantickou atmosféru hradu Landštejn nasává třída 3.B, je tam krásně, jen pozor na netopýry! Třída 1.B odpočívá na zámečku Janovské údolí, který byl nejprve mlýnem, pak loveckým zámečkem a nyní slouží k rekreaci nebo relaxaci Takový tandem nám tvoří třída 2.C, která šlape kousek za Břeclaví a partička z 5.B, která si prozpěvuje kousek před Břeclaví Kolektiv 2.B obdivuje dělostřeleckou pevnost a bunkry v Králíkách. A parta 1.C si užívá magického Adršpachu, právě plují na pramicích a potom se chystají k nejvyšší věži Milenců, aby se osvěžili u působivého Velkého vodopádu.