AKTUALITY

4. třídy v IQ Landii

Kamila Hejlíková | 23.6.2021 | 4. A, 4. B

4. třídy si IQ Landii užily! Jak? Píší žáci…

Nela ŠONSKÁ
V IQlandii se mi líbilo to, jak jsme byli ve tmě a nic jsme neviděli. Líbilo se mi to, protože to bylo dobrodružné. Pak se mi líbilo, jak jsme byli v raketě, která měnila barvy, bylo to zajímavé a zábavné.
Lukáš OTMAR
Líbila se mi taková televize v malé místnosti, kde byly hororové zvuky a křik a hororové obrázky. Také se mi líbila restaurace, protože tam měli dobré hranolky, jen kečup byl divný, tatarská omáčka byla dobrá. Pak se mi líbily různé místnosti se zajímavými věcmi a atrakcemi.
Alička FORMÁNKOVÁ
Líbila se mi temná místnost, protože to bylo strašidelné. Pak se mi líbil takový tunel, ve kterém byla světýlka a různě blikala.
Lili BEKSOVÁ
Líbilo se mi běhání v pračce a černá místnost, pak se mi také líbily barevné trysky s hudbou. A na střeše to bylo také pěkné.
Vašek ŠUBRT
Líbily se mi blesky v druhém patře, byly krásné.
Karolína KURFIRSTOVÁ
Líbila se mi temná místnost, protože tam byla legrace a kluci nás strašili a my holky jsme křičely a vyběhly ven a pak jsme tam šli každý sám a v malé obrazovce jsme měli bílé oči jako duchové a svítily jsem si tam modrými světýlky, která jsme si koupili v obchodě.
Anička LAURINOVÁ
Líbila se mi pračka, protože jsem v ní mohla běhat. Také se mi moc líbila místnost, ve které byla tma, to bylo moc zábavné. Pak se mi líbila detektivní atrakce, protože mě bavilo vyšetřovat. Dále byla moc zábavná vodní část.
Bára BARTOŠOVÁ
Pěkné bylo černé bludiště, protože bylo černé. Byl tam také mluvící robot, který odpovídal na otázky. Krásné byly vodní trysky, protože u nich hrála hudba. Zajímavý byl tunel, ve kterém všechno blikalo. Moc jsme se vyřádili na tobogánu, kde jsem s holkami jezdily.
Noemi HORVÁTHOVÁ
Nejvíce se mi líbilo planetárium a vodní svět a barevné kolo, které se točilo. V planetáriu byl dalekohled. Také cesta vlakem byla zábavná, po cestě byly tunely a vypadalo to jako kdybychom jeli metrem.
Tomáš BROUČEK
Líbil se mi pruhovaný tunel, protože to tam vypadalo jako v metru. Moc jsme se vyřádili na tobogánu. Pak jsme chodili ve tmě jako slepci, všichni jsme se drželi za ruce a báli jsme se.
Max CHELLENYAK
Líbila se mi atrakce, která předváděla vichřici – byl to „hustý“ pocit. Byl tam také robot, který uměl mluvit, bylo to divné, jak to, že dokáže mluvit?
Dominik ABSOLON
Mně se nejvíce líbil robot, protože se s ním dalo povídat a ptát se na různé věci.
Sebík HOLUB
Mně se nejvíce líbil robot ve třetím patře, protože jsme s ním mohli mluvit, také měl recept na bábovku – to tedy bylo „hustý“.
David VOZKA
Nejvíc se mi líbil vodopád, mohli jsme na tabulku napsat třeba „auto“ a na tom vodopádu se to ukázalo.

Petr ROSENBAUM
Líbili se mi různé „živly“, nejvíce se mi líbily blesky, protože jsem viděl, jak vznikají, pak se mi líbila voda, mohl jsem si vyzkoušet udělat vodní vír.
David POSPÍŠIL
Líbil se mi vlakový simulátor. Pak se mi líbila voda, která byla venku, mohl jsem si vyzkoušet pumpovat vodu a dělat přehrady.
Tonda VAREČKA
Moc se mi líbil simulátor vlaku, protože to vypadalo opravdu realisticky. Pak tam byl robot, kterého jsme mohli ovládat. Také byl pěkný simulátor letadla, protože tam byly všechny věci z letadla.
Dominik POLYÁK
Líbil se mi obří větrák, protože to tam moc foukalo, a protože bylo moc teplo, tak jsme se tam mohli zchladit. Pěkná byla černá místnost, byly tam kamery a bylo to zábavné se koukat na lidi, kteří nevidí a bojí se jít, protože neví, co je před nimi.
Karel SKALSKÝ
Nejvíce se mi líbil černý větrák a černá místnost s kamerami. Pak se mi líbilo nakupování jídla. Venku byl pěkný tobogán. A cesta vlakem byla také dobrá.
Eliška ŠVAJDOVÁ
Moc se mi líbil robot, protože odpovídal na všechny otázky. Také se mi líbilo nakupování suvenýrů. A byl tam vodotrysk, který měnil barvy.
Vikča LENNEROVÁ
Moc se mi líbilo, že jsme mohli chodit sami nebo ve skupinách. Líbily se mi všechny atrakce, např. robot, který umí mluvit nebo umělé zemětřesení. Zajímavé byly obří vodotrysky. Také tam bylo obří srdce, které měřilo srdeční tep. Nejzajímavější byla ale stříbrná klouzačka.